Välkomna till min blogg!

Äntligen!! Jag har så länge tänkt att jag borde skriva en blogg här på min sida för att kunna prata mer med er och dela med mig av idéer, tankar, inspiration och ja, allt möjligt!

Några av er känner ju mig redan och några följer mig på instagram, men med bloggen hoppas jag kunna visa lite mer av vem jag är och hur jag jobbar, hur min process ser ut och hur min vardag ser ut.

En snabb presentation av mig själv för er som inte känner mig ännu. Jag heter Emelie Leijon och är 38 år, bor i Stockholm med uppvuxen i Småland.

Jag startade mitt företag och varumärke E.Leijon 2016 efter att ha pluggat konst och grafisk design. Jag designar produkter mestadels för det dukade bordet och älskar härliga middagar och vackra dukningar. Min design skulle jag nog säga är tidlös, stilren, skandinavisk och hållbar. Jag vill att mina produkter ska leva kvar länge och inte bytas ut efter varje säsong.

Jag kommer berätta mer om både mig och mina produkter här och jag hoppas ni vill hänga med!

Kram Emelie